Webportefølje:

Myhres Maskinomsetning

Kommer:

Andebu Næringsforening

Mebrika

Ingtek

 

 

MATRIX Økonomisystem:

Andebu Web og IT er forhandler.

Les mer..
Matrix Økonomisystem
Matrix Økonomisystem passer godt for mindre firmaer, prosjektregnskap, byggeregnskap, regnskap for forskjellige organisasjoner og private. Programmet er veldig enkelt og raskt i bruk og inneholder både regnskap og fakturering.

Programmet er rimelig og tar liten plass.

Reduser dine kostnader, ta kontakt.

 

Webdesign og webutvikling.

Bilde HTM-kode

Les mer om:

 

Andebu Web og IT designer og utvikler nettsteder for små og mellomstore bedrifter eller organisasjoner. Gjennom et nært samarbeid med våre kunder ønsker vi å gi kunden en Internettprofil som tjener kundens behov.

 

Når et nettsted skal etableres er det en del ting som skal planlegges. Gjennom denne prosessen er det derfor nødvendig med en god dialog og nært samarbeid. Andebu Web og IT vil hjelpe deg å utforme ditt nettsted, du har dine ønsker og behov - vi har løsninger.

For å oppnå et best mulig resultat, er det viktig at vi tar oss tid til å bli kjent med deg og din bedrift eller din organisasjon, hvilket marked du skal henvende deg til, og hvilke målsetninger du har med nettstedet (hjemmesiden) din.

Et nettsted kan være alt fra en side, - ditt "visittkort" på Internett, til store og omfattende samlinger HTML-dokumenter (websider) som inneholder informasjon som skal formidles.

 

Hva er et godt nettsted, eller hjemmeside?

Det er vanskelig å komme med en entydig definisjon av dette. Noen faktorer er viktige og er avgjørende for om et nettsted er godt eller dårlig. En kombinasjon av et behagelig utseende, lett å navigere innenfor nettstedet og at websidene er riktig konstruert i henhold til webstandardene er viktig.

De fleste som formidler et budskap eller skal dele informasjon med andre på Internett ønsker at andre Internettbrukere skal finne deres nettsted. For at søkemotorene skal finne en side er det viktig at den er konstruert riktig.

Andebu Web og IT kontrollerer alle websider opp mot webstandardene som er definert av W3C.

Andebu Web og IT, Honerød, 3158 ANDEBU - Tlf: 905 30 903   E-post: htb@webogit.no
Webdesign ©2006