Webportefølje:

Myhres Maskinomsetning

Kommer:

Andebu Næringsforening

Mebrika

Ingtek

 

 

MATRIX Økonomisystem:

Andebu Web og IT er forhandler.

Les mer..
Matrix Økonomisystem
Matrix Økonomisystem passer godt for mindre firmaer, prosjektregnskap, byggeregnskap, regnskap for forskjellige organisasjoner og private. Programmet er veldig enkelt og raskt i bruk og inneholder både regnskap og fakturering.

Programmet er rimelig og tar liten plass.

Reduser dine kostnader, ta kontakt.

 

Datatjenester - datahjelp.

Bilde Word og excel

 

Andebu Web og IT tilbyr ulike datatjenester. I tillegg til webtjenester kan vi bistå når du trenger brevmal og avanserte skjemaer i Word, eller om du skal ha en presentasjon i PowerPoint.

Bruker du gamle brev og sletter det du skrev sist, du skriver og limer noe nytt inn i det nye brevet? Fikk du slettet alt før du sendte det nye brevet fra deg?

Bilde Excel

 

Excel er et verktøy som har svært mange nyttige funksjoner, regner du ut tilbud gang på gang og deretter skriver dette inn i et brev før du sender dette til kundene? Utfører du de samme beregningene ofte? Har du et ønske om å gjøre arbeidsdagen mer effektiv?

 

Bilde PowerPoint

PowerPoint er presentasjonsprogram som mange har erfaring med. I dag har nok de fleste sett en presentasjon som er laget i PowerPoint, og mange lager noe nytt i dette programmet hver dag. Er bedriften din liten og datakunnskapene ikke helt på topp og du har noe å presentere, la Andebu Web og IT gjøre jobben for deg - og du kan gjøre det du kan!

Ta kontakt dersom du har et problem eller et ønske, det er mulig vi har en løsning.

 

 

Digitalisering av bilder fra bilde, film eller dias.

Har du et eller flere bilder som du gjerne skulle hatt i digitalt format? Det kan være gamle bilder som du vil lagre digitalt eller kjære minner, Andebu Web og IT kan scanne bilder fra 35 mm film og dias.

 

Dukker det opp et dataproblem - kontakt Andebu Web og IT.

Ikke nøl med å ta kontakt, problemer er utfordringer!

Andebu Web og IT, Honerød, 3158 ANDEBU - Tlf: 905 30 903   E-post: htb@webogit.no
Webdesign ©2006